yay-healthSinds de zon zich steeds vaker laat zien hebben wij de lente hélemaal in onze bol! We hebben zin om eropuit te gaan, nieuwe plekjes te ontdekken en lekker in de zon te zitten. Na een kleine rondvraag blijkt dat meer mensen dat gevoel hebben, dus reden genoeg om jouw favoriete hotspots aan te bieden aan een groter publiek!

Dit is het plan
Jouw favoriete plekjes om voor een stevige shopsessie, koffietje, lunch of diner uit je eigen woonplaats of juist op de plek waar jij het liefste vakantie viert. Wij willen het weten én laten zien aan het grote publiek! Begin mei – dus zo rond de meivakantie, dat leek ons de perfécte gelegenheid – een gesponsorde post op Facebook doen met vijf hotspots. Jóúw hotspots! Dus kom maar door met je ideeën. Daarnaast gaan we deze blogposts uitlichten op de site én we gaan er nog een blogpost aan wijden voor in de nieuwsbrief voor álle ruim 3700 (!) aangesloten bloggers.

Wist je trouwens al dat wij een speciaal bord op Pinterest hebben gewijd aan hotspots? Het kan dus maar zomaar zijn – we doen echt ons best – dat jouw blogpost daar ook bij staat.

Wat moet je doen?
Stuur uiterlijk donderdag 21 april jouw blogpost (maximaal 1) naar Melle. Vrijdag 22 april kiezen we de leukste, origineelste, geweldigste top vijf. That’s it! Who’s exited?

Foto: YAY Healthstore & More via wander-lust.nl