carlijnHiep hoera, sinds een week worden we élke ochtend verblijd door de aanwezigheid van onze nieuwe stagiaire! Wij vinden haar helemaal leuk en daarom stellen we haar graat aan je voor. Ontmoet Carlijn!

Waar word je blij van?
Ik word van heel veel dingen blij! Als de zon schijnt als ik naar buiten ga, gezelligheid, met vrienden en lekker eten. Ik word ook heel blij van andere mensen die gelukkig zijn. Een man die met zijn kindje op het strand aan het spelen is, twee oude mensen die hand in hand over straat lopen, daar word ik echt heel blij van.

Ik kan niet leven zonder…
Telefoon. Het is echt, heel erg. Mijn telefoon is aan mijn hand vergroeid. Instagram, What’s app, Facebook, dingen opzoeken. Het is het eerste wat ik pak als ik wakker word, het laatste wat ik wegleg als ik ga slapen.

Zou je weleens iemand anders willen zijn?
Met stipt, Beyoncé. Geen twijfel over mogelijk. Het lijkt me zo leuk om bekend te zijn! Ik zou als Beyoncé meteen naar New York gaan om lekker te gaan shoppen. Alles kunnen kopen wat ik wil – hallo Chanel tas, Louboutin hakken, hele collectie van Sandro, Isabel Marant schoenen, Hermès tas – en daar lekker ongegeneerd van genieten. Een concert geven lijkt me ook ontzettend tof om te doen. Heel goed kunnen zingen lijkt me echt ultiem!

Waar kan je echt chagrijnig om worden?
Als ik op iemand moet wachten. Bijvoorbeeld als we iets leuks gaan doen. Duurt lang! Ik ben echt iemand die altijd op tijd komt, ik vind dat ook heel belangrijk. Dus op het moment dat iemand gaat zitten treuzelen vind ik dat echt niet fijn. Waar ik ook chagrijnig van word is als ik honger heb. Dus mocht ik een keer niet zo gezellig uit de hoek komen, biedt me vooral iets te eten aan.

Wat is de grootste uitdaging die je ooit bent aangegaan?
Mijn havo-diploma halen. Er was een docent die altijd zei dat ik het niet kon. Daar werd ik best wel onzeker van maar ik wilde er gewoon voor gaan. Toen ik Engels met een 5,5 – voldoende, ha! – had gehaald en daarmee ook geslaagd was voor mijn diploma, sprong ik een gat in de lucht. Ik kon het ook echt niet laten om het de docent die ik later in de stad tegenkwam even te vertellen.

Wat is je ultieme droom?
Qua werk zou ik heel graag bij een tijdschrift op de marketingafdeling willen werken. Ik heb daar vorig jaar stage gelopen, dat was zo tof! De sfeer, de mensen, de kleding, echt een hele toffe energie. Een girlboss of powervrouw zoals Beyoncé maar ook Linda e mol vind ik echt mega inspirerend. Een eigen bedrijf, de wereld over reizen, een groot gezin, ik wil het allemaal.

Welke blog vind je hélemaal het einde?
Die van mijn oud huisgenootje Jint.

PS: Lijkt jou stage lopen bij Blog Society ook hélemaal geweldig? Per november zoeken we weer een nieuwe stagiaire! Mail ons vast: info@blogsociety.nl.