Vandaag staat modeblogger Kirsten van www.sprfrk.com in de picture. Wij waren al zeer benieuwd wat voor een dame achter dit stylish blog zat, erg leuk om Kirsten wat beter te leren kennen.  Lees mee over haar leven, haar blog en haar passie. 

 

Kirsten sprfks

Wanneer en waardoor heb je besloten een blog bij te gaan houden? 

Ongeveer 2 jaar geleden ben ik begonnen met mijn blog SUPERFREAK. Ik volg al sinds mijn 15e verschillende mode blogs en toen leek het mij leuk om er zelf ook eentje te beginnen. Het is begonnen als een hobby en ik had nooit verwacht dat ik echt volgers zou krijgen.

 

Wat is  jouw missie?

Mijn missie is zolang mogelijk blijven bloggen en toch stiekem ook wel om groot worden met mijn blog (nog een HELE lange weg te gaan). Meer volgers zijn altijd super leuk en ik word altijd zo blij als ik alle lieve reacties lees op mijn blog.

 

Hoe ziet jouw dag er uit?

Elke dag is weer anders bij mij. De laatste tijd reis ik veel naar Kopenhagen omdat ik opzoek ben naar een appartement (ik ga verhuizen in juli). Maar meestal ben ik aan het werk of aan het chillen met vrienden. Een normale doordeweekse dag bestaat uit: opstaan, KOFFIE, sporten, werken/bloggen, eten met vrienden of huisgenootjes en dan slapen :)

 

Wie is jouw favoriete ontwerper en waarom?

Ik heb een gedeelde eerste plaats; Rick Owens en Alexander Wang. Ik vind de T-shirts van Alexander Wang heel fijn altijd en alle kledingstukken van hem zijn nog best betaalbaar. Rick Owens heeft de mooiste leren jasjes waar ik nog steeds voor aan het sparen ben. Ik heb er een keer een gepast en dat was love at first sight. Ze vallen gewoon perfect.

 

Wat is jouw droomopdracht?

Om ooit te werken voor Henrik Vibskov of Anne Sofie Madsen.

 

Als je moest kiezen: interieur of mode. Welke zou het worden en waarom?

Mode sowieso, omdat ik me daar meer in kan uiten.

 

Wel eens een enorme miskoop gedaan? Zo ja: vertel!

Een tijdje geleden heb ik hele vette platform schoenen van UNIF gekocht maar elke keer als ik ze aan heb gehad doen mijn voeten ontzettend pijn. Hoe het komt weet ik niet maar daarom draag ik ze bijna nooit meer. Beetje jammer want ik ben echt nog steeds verliefd op die schoenen.

 

Noem ons drie bloggers die je als groot voorbeeld ziet. Als je geen voorbeelden hebt, dan gewoon drie blogs die je trouw volgt.

Elin Kling

The Blonde Salad

Violet E.

 

Op welke blogposts ben je zelf uitermate trots? Zou je er 2 van willen mee sturen?

Deze outfitpost (http://www.sprfrk.com/2013/05/blog-post.html#more) was ik heel trots op omdat een van mijn favoriete bloggers hem had geliked op Lookbook en erop had gereageerd met een hartje. Toen was ik echt trots.

Met deze post (http://www.sprfrk.com/2013/12/zee-punk.html) ben ik ook heel blij omdat ik zo geobsedeerd ben door Sea-punk. Het is eigenlijk een column die ik moest schrijven voor school maar ik vond het ook wel een leuk stukje voor op mijn blog.

 

Waar zie jij jezelf over 3 jaar? 

Over 3 jaar ben ik klaar met mijn studie in Kopenhagen (Fashion Design) en dan doe ik een Master in NY of Londen. Hopelijk studeer ik dan aan Parsons of Central Saint Martins. Ik heb nog steeds mijn blog (met hopelijk meer volgers hihi) en heb misschien wel mijn eigen label!

 

Tot slot een kijkje in de werkplek en woonkamer van Kirsten.

Kirsten Werkplek Kirsten Huiskamer