Ben jij een ware Instagram ster, heb je veel interactie met je volgers via Twitter of weet je je juist verhaal heel goed over te brengen op Facebook? Doe daar nu je voordeel mee! Social campagnes schieten namelijk –naast de normale campagnes- als paddenstoelen uit de grond. Om deze social campagnes goed en snel te kunnen verdelen, hebben wij inzage nodig in jouw sociaal bereik. En daarom is deze social koppeling in het leven geroepen. Immers, met deze koppeling zijn wij continu up-to-date van alle volgers en gaat voortaan alles automatisch. Handig voor ons, handig voor jou en handig om de juiste social campagne bij de juiste persoon te verdelen. 

2015-10-21_16-26-29

Hoe gaat dit te werk?

Voor het koppelen van je social accounts aan je blogaccount, dien je eerst in te loggen. Zodra je bent ingelogd, vind je rechts alle sociale kanalen die je kunt koppelen. Klik op het gewenste kanaal en volg de instructies.

Hoe zit het met de privacy?
Privacy gevoelig gaat er helemaal niets veranderen tijdens het koppelen van al je kanalen met je Blog. Het enige wat verandert, is dat wij zicht hebben op het aantal volgers per sociaal kanaal.

Is het koppelen verplicht?
Denk je dat jouw sociaal bereik van waarde kan zijn, is het slim om je account te koppelen. Dit is helemaal aan jou. Verplicht is het echter niet.

Wel geldt dat hoe vollediger je persoonlijke account, hoe gerichter wij jullie kunnen matchen aan de juiste adverteerders. En vind je het uiteindelijk toch geen prettig idee, kun je al jouw kanalen met één druk op de knop weer ontkoppelen. Go Social!