Meet Leonie ter Veld van Gewoonwateenstudentje’savondseet . Wie kent haar eigenlijk niet? Leonie is onze heldin en wij zijn trots op haar. Wij vinden haar zelfs zó leuk dat wij haar in 2013, samen met blogger Sophie van lekkerensimpel.com en Ianna van Beginspiration.nl mee hebben genomen naar Istanbul voor een bloggerevent van onze partner Boomads.  Maar eigenlijk vooral om deze inspirerende dames beter te leren kennen. En dat was ontzettend gezellig, we dromen er soms nog even naar terug. Lezen over alle avonturen in Istanbul? Dat kan hier  (Leonie),  hier  (Sophie) én hier   (Ianna).

 

Opmaak_Cover_GWESSE(plano).indd

Het kookboek van Leonie van Gewoon wat een Studentje s’avonds eet

 

Blog Society volgt sindsdien de foodblog van Leonie op de voet en zien haar blog maar groeien en groeien.  Ze is zo succesvol dat er inmiddels een kookboek van haar is verschenen.  Te gek! En een geniaal kerstcadeau, trouwens, voor elke foodblogger en foodie. Kookboek kiek’n? Dat kan hier.

Benieuwd naar Leonie en haar succesverhaal? Blog Society heeft haar uitgenodigd voor een gezellige middag, vol food, gezelligheid en leerzame momenten. Vraag Leonie persoonlijk  het hemd van het lijf en ontvang van Blog Society haar prachtige kookboek vol lekkere gerechten!

 ‘Gewoon’ een nieuwjaarsborrel met Gewoon wat een studentje ’s avonds eet.

Altijd al andere bloggers willen ontmoeten en hen laten proeven van jouw lekkernijen? Of ben je geen ster in de keuken en heb je behoefte aan tips van de beste foodbloggers van Nederland? Blog Society maakt het mogelijk!

Op zaterdagmiddag 31 januari 2015 hosten wij van 14.00 tot 17.00 een intiem event + foodtasting met 25 bloggers en natuurlijk:  Leonie. Wij zorgen voor lekkere winterse drankjes: glühwein, warme choco etc. Ook maken de dames van Blog Society hun favoriete lekkere hapje klaar (op hoop van zegen!). Maar, wij willen ook graag proeven van de snoeperijen van onze deelnemende blogs!

Meld je snel aan voor dit event en wie weet zien we jou zaterdag op het Telegraaf Media Groep hoofdkantoor in Amsterdam (Basisweg 30)! Ook als niet-foodblogger kun je hierbij zijn!  

Mail ons waarom jij  erbij zou moeten zijn, met een link naar je blog. Mailen kan naar info@blogsociety.nl o.v.v. Nieuwjaarsborrel met Leonie!

Vergeet niet: deelnemende bloggers krijgen het kookboek van Leonie cadeau! Wie weet wil Leonie ‘m zelfs voor jullie signeren ;)