10436208_10153079841608734_7760170056542903462_n

Gezellig, dachten we…  Een netwerk event voor onze foodbloggers, met als speciale gast de succesvolle überfoodie Leonie van “Gewoon wat een studentje ’s avonds eet”.   Wisten wij veel dat dat wij weken na het event nog steeds aan het diëten zouden zijn om over al dat lekkers heen te komen.  Geen spijt dus, het was écht gezellig,  alleen jammer dat we geen grotere broek hadden aangetrokken.

Note to self: Foodbloggers can cook food. And bring lots of it. We moeten voortaan echt méér bloggers uitnodigen, anders krijgen we al dat eten niet op. Dit event smaakte echter letterlijk naar meer, vandaar dat wij al zitten te dromen over de volgende.

Nu ook benieuwd wat de deelnemende bloggers voor lekkers hadden meegenomen? We zetten enkelen voor je op een rijtje ( met recept!)

Je kunt de foto’s van het event en de recepten via Instagram bekijken onder #blogsocietyfoodies. Volg je ons eigenlijk al op Instagram? Doen! We zetten er regelmatig favoriete blogposts in het zonnetje.

” Mensen starten vanuit verschillende ideeën, met verschillende intenties, maar wat ons verbind is een passie voor een onderwerp. En als je daar in een gesprek op uitkomt zie je enthousiasme en kunnen we niet stoppen met praten. Dat vond ik zo fijn!” (Chowie.nl)”

“Ik ben als blogger al 10 jaar actief en heb verschillende events bijgewoond, maar geen event was zo leuk en gezellig als dat van afgelopen zaterdag. Eten doet iets met je, sowieso met bloggers. Je hebt twee gespreksonderwerpen gemeen, over twee geweldige dingen waar je als blogger ontzettend blij van wordt. De grote gunfactor was bij iedereen merkbaar en ik ga de mede foodies zeker weten volgen op het wereld wijde web. Het event was laagdrempelig, ongenuanceerd en écht. Met het kookboek van Leonie als kers op de taart. Heel mooi om te zien wat je met een klein budget al kunt bereiken (Culturalize.nl)

“Super leuk om met de fellow blogsociety foodies te connecten. Wat een mooie mix aan verschillende blogs & bloggers”. (Sharelovenotsecrets.com)”

Kon jij er niet bij zijn maar wil je wel dolgraag een kookboek van Gewoon wat een studentje ’s avonds eet?

Volg Blog Society (BlogsocietyNL) op Instagram. Tag een foto van je beste recept met #blogsocietyfoodies + shortlink en een motivatie waarom jij dit kookboek moet winnen. Wij geven 4 kookboeken van het studentje weg aan de meest heerlijke inzendingen. Je hebt tot eind april de tijd! Een ander nomineren? LEUK! Dat vinden we heel lief en mag dus ook.

10502354_10153043982483734_5028846701968278762_n