michelle-travellifestyleEen nieuwe Bloggers Favorites betekent een nieuwe nominatie! En die gaat deze keer naar Michelle van Travel Lifestyle. Wij kunnen uren op haar website spenderen en ons helemaal verliezen in haar prachtige foto’s en reistips.

Ik word blij van..
Reizen, fijne momenten met fijne mensen, een biertje in de kroeg, lekker eten, lange strandwandelingen, de landschappen van Schotland. The list goes on. Maar blij word ik vooral ook van blije mensen. Van betekenis kunnen zijn voor iemand. Van vrijheid. Van je eigen verhaal schrijven. En dat vind ik ook zo mooi aan reizen. Je leest en hoort van alles over mooie bezienswaardigheden en prachtige natuur, maar als je weer thuis bent zijn altijd je eigen ervaringen, de mensen die je hebt ontmoet en de verhalen die daar bij horen, de mooiste herinneringen.

Inspiratie haal ik uit..
Mijn inspiratie voor veel dingen komt van heel veel mensen. Vaak zijn het juist de mensen die dichtbij me staan. Ik ben trots op ze en ze inspireren me om door te gaan, mijn hart te volgen en mijn dromen uit te laten komen. Reizen wakkert ook iets aan. Ik kan dan helemaal in het moment leven, genieten en niet aan morgen denken. Soms krabbel ik wel vast wat in mijn notebook en natuurlijk maak ik foto’s. Maar de verhalen komen later dan vanzelf naar boven.

Van deze blog word ik he-le-maal enthousiast!
Ik ben dol op mijn mede reisblogs (en bloggers ;-)). Toen ik ruim 4 jaar geleden, na een aantal ‘het thuisfront op de hoogte houden blogs’ echt begon met Travel lifestyle, zag de wereld er heel anders uit. De foto’s van Karlijn (Karlijn Travels) vind ik geweldig. Ik volg Jolien van Your Lifestyle Guide al jaren. En ik heb inmiddels heel wat blog buddies die ik met heel veel plezier online (en offline!) volg.

Dit wil ik je meegeven..
Wees jezelf. Van andere mensen zijn er al genoeg en niemand kan zo goed jezelf zijn als jij. Volg je hart, ook al weet je soms niet zo goed wat het zegt. Doe dingen waar jij gelukkig van wordt. Count your blessings. En vergelijk jezelf, je leven of je reis nooit met die van anderen. Comparison is the thief of joy. Vergeef. Hou van jezelf. Leg die telefoon eens wat vaker neer. Klap je laptop dicht. En laat je camera in je tas. De mooiste dingen gebeuren nu.

En natuurlijk jouw nominatie!
Ik nomineer heel graag Anouk van My Delicious Journey. Een prachtmeid met een prachtblog. Iemand die de mooie dingen in het leven, groot en klein, heel goed kan waarderen. Mooi kan verwoorden. En geweldig kan vastleggen.