Evelyn Style SPyDe vorige keer las je het al. Bianca nomineerde Evelyn van Style Spy. Een blog voor iedereen die van outdoor houdt maar ook van stedentrips en boardsporten. Gecharmeerd van haar leuke niche én haar persoonlijkheid staat ze vandaag in de Bloggers Favorites te stralen. HOERA!

Ik word blij van..
Reizen en prachtige bergen. De adrenaline van extreme/funsporten, gamen, IT, bloggen en alles uit Japan. Én mijn neefje die 26 april geboren is. Ik ben voor het eerst tante geworden!

Inspiratie haal ik uit..
Van alles. Met name mensen die hun dromen nastreven. Wereldreizigers zijn in dat kader momenteel écht mijn inspiratie omdat ik zelf ook al een tijdje weer weg wil. En chicks die goed zijn in boardsporten omdat ik tijdens die wereldreis eens echt goed wil leren surfen en longboarden!

Van deze blog word ik he-le-maal enthousiast!
Ik ben gek van de blog CoolerMag omdat ik gek ben op stoere vrouwendingen zoals surfen, snowboarden, longboarden, fietsen etc. Verder vind ik de blog van Negin Mirsalehi goed opgezet. Er zit echt een full story tussen de content en de widgets (negin 360). En ja haar foto’s en outfits zijn natuurlijk te gek!

Dit wil ik je meegeven..
Ik heb momenten gehad dat ik het design van mijn blog heb aangepast omdat ik het zo clean en mooi vond staan bij anderen. Uiteindelijk paste de stijl niet bij mij en dus niet bij de blog. Ik kan daar zo van in de war raken omdat ik zoveel stijlen leuk vindt. Dat hele niche gebeuren vind ik dan ook best wel lastig. Het hoeft niet zo zwart wit. Ik hou van boardsporten dus mensen omschrijven mij als stoer, maar ik word ook blij van een paar Louboutins. Ik denk dat je prima een niche blog kan starten door jezelf in je uitingen naar voren te laten komen: je persoonlijkheid is je niche.

En de nominatie gaat naar..
Ik nomineer Michelle van Travellifestyle.nl omdat ze zo mooi kan omschrijven hoe het op een bepaalde bestemming was, alsof je er zelf bij bent geweest!