Jaaa, een favoriete blogger van onze kant. Ysanne! Ze blogt drie keer per week op Blog of Ys. Een persoonlijke lifestyle blog vol columns, recepten, modetips, boekreviews en ander sarcastisch geblaat. We love it!

Ik word blij van..
Nou, heb je even? Productieve dagen, wintersport (snowboarden!), LP platen, lieve reacties op mijn blog, mijn vriendje (slijm slijm), popcorn en liters thee, mijn hond Bella, goede series, mijn werk, fijne boeken en last but certainly not least: het feit dat ik voor het eerste tante word in Oktober – en jaa dat is een scoop!

Inspiratie haal ik uit..
De meest alledaagse situaties waar iedereen zich wel in kan herkennen. Zo schrijf ik blogjes over enge draaideuren, de awkwardheid bij de kapper en het vinden van een plek in de trein (dit klinkt héél raar zo, zoek het maar op en lees maar gewoon hah).

Van deze blog word ik he-le-maal enthousiast!
De blog Marjolein Schrijft vind ik echt hilarisch. Zij schrijft hele leuke, herkenbare en vooral on point stukjes waar ik altijd wel om kan lachen. Daarnaast vind ik Younique een fijne blog, haar artikelen kloppen gewoon helemaal. Ook kijk ik elke dag de dagelijkse vlog van Boncolor (dit is stiekem geen blog, maar ssjt).

Dit wil ik je meegeven..
Een duidelijk blogschema kan zóveel schelen. Niet alleen voor jezelf – je weet meteen waar je aan toe bent, maar ook voor je lezers. Zij zullen eerder terugkomen wanneer jij je aan dit schema houdt. Meteen een stok achter de deur om lekker te gaan schrijven dus!

En de nominatie gaat naar..
Ik geef het stokje door aan de Margo, van www.hetismarg.nl. Naast het feit dat ze een hele toffe en originele blog heeft, is Margo zelf ook gewoon een heel leuk mens. Ik ben benieuwd!

Voor de oplettende lezer, je hebt gelijk! Vorige keer werd Michelle van Travel lifestyle.nl genomineerd. Maar weet je wat? Die komt gewoon de volgende keer :)