foto-champagne-ardennenAlweer de vierde Bloggers Favorites. Hoera hoera, wat zijn we trots. Dit keer Bianca van foodtravelphotography.com. Iets met heerlijk eten én de mooiste reizen. En voor iemand die zo online leeft, geeft ze bijzonder advies. Lees mee!

Ik word blij van..
Risotto, skeeleren in de zon, dieren, yoga en reizen. Ik pak het liefst elke maand een keer mijn koffer in, op zoek naar de mooiste bestemmingen. Ik word blij van lekker buiten zijn, eten op het terras en mooie foto’s maken.

Inspiratie haal ik uit…
Instagram en offline zijn. Instagram wordt steeds belangrijker en ik vind daar zóveel inspirerende reizigers en fotografen. Ook voor een reis zoek ik op Instagram naar plekken om te bezoeken. En van reizen zelf krijg ik veel inspiratie. Maar ook van hardlopen en varen bijvoorbeeld.

Van deze blog (of soort blogs) word ik he-le-maal enthousiast!
Heel veel blogs lees ik eigenlijk niet. Wel vind ik Expeditie Aardbol erg goed en ben ik dol op de fotografie van Reisjunk. Op Instagram zijn Anddicted en Un_fold_ed mijn favorieten.

Dit wil ik je meegeven…
Ga wat vaker offline. Lees een papieren boek, maak een wandeling, ga lekker de keuken in. Even iets anders doen dan met je blog (social media, laptop) bezig zijn. Dat maakt je blog waarschijnlijk veel beter ook. En wat ik belangrijk vind is dat als je op internet staat je invloed hebt en je je daar bewust van moet zijn. Promotoot dus absoluut geen attracties met dieren (zag het van de week nog!) bijvoorbeeld. Gebruik je platform om een positieve boodschap af te geven. Ikbenirisniet.nl & De groene meisjes (Het groene meisje) doen dat heel goed!

En de nominatie gaat naar…
Ik nomineer Evelyn van stylespy.nl omdat zij een goede (en leuke) niche heeft en altijd zichzelf blijft. Haar blog is voor iedereen die van outdoor houdt, maar ook van stedentrips en boardsporten. En binnenkort komt ze met nog iets nieuws!